סטנצ׳ו, נהג משאית רומני, נותן לאחיינו דראגן רישיון נהיגה שני שמאפשר לו להאריך את זמן הנהיגה החוקי. אך כאשר הוא כמעט עושה תאונה בגלל שנרדם על ההגה, סטנצ'ו פתאום חש אחריות.
דב גריזלי נקרע בין יחסיו עם אביו לבין זהותו הסודית.
האם יצא לכם פעם לחשוב לעצמכם – הלוואי והייתי יכול לחזור לילדות ולהיות חסר דאגות ומחויבות? במחסום אל ג'למה בג'נין, אחמד בן ה- 13 מוכר קרמבו. לאחר שנאלץ לעזוב את לימודיו כדי לעזור להוריו, מתרחש אירוע שמשנה את חייו.
שלוש אחיות גדלות ללא אם בתוך משפחה שאינה מתפקדת. הן נתונות אחת לחסדי השנייה ושורדות כל עוד הן יחד. אך האם החיבור ביניהן חזק מספיק בכדי להתגבר על מציאות קיומן?
יוני בן ה- 13 מגיע לבית ספר חדש ברמת גן של 1995. כבר ביומו הראשון מגלה יוני על משחק אלים המתרחש בכל הפסקה גדולה – הקדאווה. מהר מאוד יוני מוצא עצמו צריך להחליט האם להשתתף במשחק ולזכות בכבוד חבריו לכיתה, או שמא לחמוק ממנו ולהסתכן בלהפוך למטרה חמה.